menu

megawatt
advertising

 

What are you 
waiting for?

-

Let's supercharge 
your brand!

Vogel's_Introductie SAVA smart AV accessoires

'Elke dag maken wij gebruik van elektronische apparaten om content te zien, te horen of af te spelen. Dat geldt niet alleen voor je splinternieuwe flatscreen-tv, maar ook voor die geliefde stereoset, je videospeler of voor retro gaming consoles. Door deze apparaten te bundelen in een enkel systeem, creëer je een nog rijkere AV-ervaring.'

'Sterk spul hé, die Fisherman's Friend'. Verankerd in de hoofden van een heleboel Nederlanders. 
Maar de rek was een beetje uit de campagne en de slogan. Fisherman's Friend werd steeds vaker gekoppeld aan; 'Oh ja, dat tovert pa wel eens uit zijn broekzak'. Dus tijd voor een frisse wind, 
een nieuwe koers. Met 'FF Doorbijten' leverden wij de winnende pitch. 

 

> Go to project

Korein Groep_Wij Zijn Jong

Korein Groep staat voor Kinderopvang Regio Eindhoven. Maar als je niet alleen kleine kinderen maar ook pubers helpt. Niet platweg 'opvangt' maar helpt groeien en ontwikkelen. En als je inmiddels in heel Nederland actief bent... Dan is het tijd voor een nieuwe, eigentijdse naam en een passende identiteit. Zo werd Korein Groep gesupercharged naar Wij zijn JONG.

Voor de lancering van ERDEM x H&M hebben we een uniek doolhof @ Rotterdam Centraal gecreëerd. Daarin brengen we campagne en collectie tot leven met prachtige beelden, verse bloemen en dynamische ontwerpen.

> Go to project

Swinckels' vroeg ons om een concept voor hun 'Inner Voice' diners bij toprestaurants in het hele land. Van de uitnodiging tot het dessert, we maakten er een succes van.

> Go to project

Een slimme strategie en pakkend concept overtuigden het MarCom team van Philips Lighting om te kiezen voor een samenwerking met 'Dark Horse' Megawatt Advertising. 

> Go to project

Deze high-tech oplossing creëert de perfecte ambiance in een sterrenzaak, hippe boetiek of high-end hotelkamer. _Advertising ontwikkelde de communicatie toolkit voor de global introductie inclusief ontwerp en productie van ruim 2200 demokits voor 24 landen. Amen.

> Go to project