menu
AANMELDEN PROMOTORS

megawatt
fieldmarketing

We supercharge brands. Dat doen we met een club fanatieke jongens en meiden die overlopen van energie. Energie die wij steken in toffe concepten die werken en waar nog wekenlang over nagepraat wordt. Een goed verhaal met power overbrengen hebben wij tot kunst verheven. Via persoonlijk contact brengen we je merk tot leven. Van sampling tot events en van instore tot roadshow. Met het target altijd scherp in 't vizier, gaan we in iedere case tot de kern om 'm vervolgens keihard te raken.

 

What are you 
waiting for?

-

Let's supercharge 
your brand!

 

Brand Activation       Shopper Activation

 

Brand & Shopper Activation

Brand Activation

We activate brands. Laten met liefde een verpletterende indruk achter en krijgen 'Nederland in beweging' als Olga Commandeur. Bij voorkeur met een pakkend creatief concept als magisch startpunt. Samen kiezen we relevante momenten en denken we na over de beste locaties. Voeg een handje vol energieke promotors toe die je merk laten shinen en wij weten zeker dat je nooit meer zonder ons kunt.

Shopper Activation

We activate shoppers. Want uiteindelijk word je afgerekend op keiharde resultaten. Deinzen wij niet voor terug overigens. Het succes van het idee zit 'm in het juiste actiemechanisme om vervolgens doeltreffend uit te halen. Timing is hierin cruciaal. Vind het juiste moment in de customer journey om te activeren en traffic en sales volgen vanzelf. Klinkt simpel. Is het ook.

 

Wij bieden de best of the best op het gebied van:
Events | Roadshows | Sampling | Promotie | Hospitality | Modellen

Kinetic Partnership

Kinetic, onderdeel van WPP en Out of Home specialist Kinetic Worldwide werkt in de Benelux exclusief samen met Megawatt Fieldmarketing als specialist op het gebied van promotie en activatie van een klantenportfolio. De adviesrol op het gebied van brand en shopper activation wil Kinetic samen met Megawatt de komende jaren verder uitbouwen. Met deze unieke samenwerking heeft Kinetic onze creativiteit, conceptuele slagkracht en de volledige executie van campagnes in huis gehaald. En daar zijn we apetrots op.

 

Location based intelligence en een optimale integratie van brand en shopper activation in de mediamix zijn voor Megawatt belangrijke toevoegingen aan kennis en expertise om merken nog beter te kunnen 'Superchargen'

 

Bekijk hier het persbericht

Netflix_Orange is the new Black

Een boel Netflix Binge watchers waren hier al best een tijdje op aan het wachten, Orange is the new Black season 6. Aan ons de vraag om de hype verder aan te jagen. Daarom reden wij voorafgaand aan deze release door het land met een Amerikaanse schoolbus. Daarin kon je de nieuwe trailer bekijken, een 'mugshot' laten maken of fake tattoo laten zetten.

Fisherman's Friend_FF Doorbijten

Herpositionering, rebranding en commercial door Megawatt Advertising en sampling campagne door Megawatt Fieldmarketing. Een succesvol voorbeeld van de combinatie van twee bevlogen bureaus. Bij AH to go, Spar University en Retail- Reclame- en Mediabureaus deelde wij in het totaal 200.000 samples uit. Consumenten mochten hun doorbijt moment selecteren via iPad en maakte kans op mooie prijzen.

Voor de lancering van ERDEM x H&M hebben we een uniek doolhof @ Rotterdam Centraal gecreëerd. Daarin brengen we campagne en collectie tot leven met prachtige beelden, verse bloemen en dynamische ontwerpen.

> Go to project

Swinckels' vroeg ons om een concept voor hun 'Inner Voice' diners bij toprestaurants in het hele land. Van de uitnodiging tot het dessert, we maakten er een succes van.

> Go to project

Ben Stiller vestigde een Guinness World Record met de langste Selfie Stick tijdens de premiere van Zoolander 2 in februari 2016. Wij geloven dat die van ons best eens de grootste ter wereld zou kunnen zijn. Speciaal voor de Persgroep bedachten en ontwikkelden wij deze interactieve eye-catcher.

> Go to project